Pizza
Alle våre pizzaer lages med italienske råvarer og tilberedes av vår italienske kokk, Giovanni.
Alle våre pizzaer kan bli laget med glutenfri bunn!
Dressing kr. 35.-
Margherita (nr. 1)
Tomat, fersk morzzarella og basillikum.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 189.-
Capriccosa (nr. 2)
Tomat, fersk mozzarella, prosciutto cotto, sjampinjong, artisjokk og oliven.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 219.-
crudo (nr. 3)
Tomat, fersk mozzarella, parmesan, parmaskinke, pinjekjerner og ruccola.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 229.-
Daviola (nr. 4)
Tomat, fersk mozzarella og salame piccante.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt
kr. 199.-
Gamberetti (nr. 5)
Tomat, fersk mozzarella, reker, scampi, salame piccante og chilli.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt, skalldyr.
kr. 239.-
Quattro formaggi (nr. 6)
Tomat, fersk mozzarella, parmesan, gorgonzola og taleggio.
Inneholder: Hvete, melk.
kr. 199.-
pollo (nr. 7)
Tomat, fersk mozzarella, kylling, rødløk og paprika.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 199.-
Salame piccante (nr. 8)
Tomat, fersk mozzarella, salame piccante, salami calabrese, oliven, rødløk og chilli.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 219.-
Maiale (nr. 9)
Tomat, fersk mozzarella, pancetta, sjampinjong og ruccola.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 199.-
VEgetar (nr. 10)
Tomat, fersk mozzarella, oliven, løk, sjampinjong, paprika, artisjokk og ruccola.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 189.-
Pizza Carne (nr. 11)
Tomat, biff, løk og paprika.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 219.-
prosciutto funghi (nr. 12)
Tomat, skinke og sjampinjong.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 199.-
Calzone (nr. 13)
Valgfritt innhold.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 239.-
Pizza Nutella (nr. 14)
Vår dessertpizza med nutella.
Inneholder: Hvete, melk, nøtter (hasselnøtter).
kr. 179.-
Kombiner din egen (nr. 15)
Fem ingredienser.
Inneholder: Hvete, melk, sulfitt.
kr. 249.-
Glutenfri pizza (nr. 16)
Velg fra meny, be om glutenfri.
Inneholder: Se meny.
kr. 249.-
Dressing
Rømmedressing/Aioli
kr. 49.-
Kopirett 2022 © Alle rettigheter reservert | Nettsiden er utviklet av Karl-Christian Larsen